BEAUTY BEHANDELINGEN

Lash treatments

LASHLIFT

€65

Wimperlifting is ideaal voor iedereen die wel die intense oogopslag wil, maar tegelijkertijd niet veel tijd heeft om uren voor de spiegel te staan. Bovendien is wimperlifting voor veel mensen het ideale alternatief voor wimperextensions. Bij een wimperlifting wordt enkel gebruik gemaakt van siliconen pads. Met deze pads kun je de wimpers een perfecte krul geven die gemiddeld zes weken meegaat. 

NATURAL BROWS

NATURAL BROWS

€19

Je hebt van nature volle brows maar je mist een mooie vorm. Kies dan voor natural brows treatment. De natuurlijke wenkbrauw wordt op punt gezet met met wax, pincette & de haartjes worden geknipt waar nodig. Daarna worden de wenkbrauwen afgewerkt met clear browgel and a litte touch of concealer.

 

Perfect skintype: All types

Houdbaarheid: 2-3 weken, afhankelijk van haargroei

Soft tinted brows

SOFT TINTED BROWS

€32

Hier houden we rekening met jouw natuurlijke brows en finetunen we waar nodig/mogelijk. Je hebt van nature volle brows maar mist shape & ze mogen een tintje donkerder but still natural.

De soft tinted brows is de meest naturelle tinting, subtle yet defined!

De wenkbrauw wordt in vorm gebracht door middel van wax, pincet, zachte keuring en make-up.

 

Perfect skintype: Dry to normal skin

Tinten: beperkt in tinten, ideaal voor donker blond tot brunette

Houdbaarheid: 2-5 dagen tint(vorm) op de huid, 2 weken kleur zichtbaar op de haartjes

 

 

Hybrid brows

HYBRID/HENNA BROWS

€50

(Y)OUR NEW FAV! De nieuwste trent op de markt. Ook gekend als de Russian Brows. Super strak & clean, kleur is langer houdbaar dankzij nieuwe formule & techniek. 

Kan gecombineerd worden met powderbrows. Ideaal voor blonde klanten met powderbrows die snel last hebben “witte” haartjes. Wenkbrauwen worden volledig in vorm gezet met shaping, wax, pincette & schaartje. Afwerking met clear brow gel & concealer.  Mogelijk voor alle huidtype’s en tinten!

 

 

 

Perfect skintype : All skin types

Tinten : Alle tinten mogelijk, Venitiaans blond, grijs, bruin, zwart,…

Houdbaarheid : 5-9 dagen tint (vorm) op de huid, kleur groeit uit zoals een
permanente kleuring

Browlamination

BROWLAMINATION

€50 + TINTING SUPPL. €15

Brow lamination of de browlift is één van  de laatste trends voor het liften van de wenkbrauwhaartjes. Deze behandeling geeft de wenkbrauwen tot 6 weken lang een lift en helpt asymmetrische wenkbrauwen (haren die in verschillende richtingen groeien) te corrigeren. 

Het resultaat? Een mooie wenkbrauwvorm die er naturel maar fluffy uitziet à la Gigi Hadid! Kan in combinatie met iedere tinting techniek (Henna & hybrid suppl. €15,-). 

 

Wenkbrauwen worden gewaxed, geshaped, getint en afgewerkt met clear browgel & concealer.

 

Perfect skintype : normal to combined and oily skin types

Tinten : kan in combinatie met iedere tinting techniek (hybrid, henna, soft,…)

Houdbaarheid : Afhankelijk van tinting techniek, lift tot 6 weken

Gelnagels

CLASSIC GELNAILS

VANAF €55

Gelnagels zijn nagels die verstevigd zijn met gel en gekleurd zijn met speciale nagellak, beter gekend als gellak. Gelnagels kunnen zowel toegepast worden op korte als lange nagels. De natuurlijke nagel kan verlengd worden met tips indien gewenst.
De gel is stroperig van textuur en kan enkel uitgehard worden met een LED of UV lamp. Om gelnagels te verwijderen dien je een afspraak te maken in het salon.

 

Om de 3 – 5 weken kom je terug voor een bijwerking!

Gelish

GELISH

VANAF €40

Gelish is een “semi-permanente nagellak” en staat bekend onder de benaming “soak off gel”. Je kunt gelish zien als de klassieke nagellak die wordt uitgehard onder een UV- of LED lamp.

Het voordeel hiervan is dat de lak niet na enkele dagen al begint af te bladeren, maar 2 tot wel 3 weken mooi blijft zitten. Hoe lang de gellak blijft zitten is afhankelijk van de conditie van je nagels. Bij het aanbrengen van gellak wordt eerst een basecoat aangebracht, daarna een dubbele kleurlaag en afgewerkt met een topcoat.

Het verschil met gelnagels is dat er nu geen extra laag gel onder de gellak komt die de nagels extra verstevigen. Daarnaast kan gellak, in tegenstelling tot gel er eenvoudig vanaf geweekt worden.

 

Wij raden aan om 2-3 weken tussen iedere behandeling te laten.

Enkel mogelijk op natuurlijke nagels (geen verlenging)

BEAUTY BOUTIQUE REBELLE