PERMANENT HAIR REMOVAL

You had me at Never shave my legs again-3

LASERONTHARING

Hair-free is ... Care free!

Wist je dat de gemiddelde vrouw 1.728 uur van haar leven besteed aan het scheren van ENKEL haar benen? Wij willen allemaal gladde oksels, een zachte bikinilijn en glimmende benen van gladheid.

De realiteit is helaas nét iets anders. Stoppeltjes, scheerwondjes, ingegroeide haartjes en een schrale huid… We kennen het allemaal.

Maak voor eens en altijd komaf met al dat gedoe. Maar hoe werkt het nu precies?

Find out everything you need to know before & after your laser appointment

arrow

MEDISCH GECERTIFICEERD
& GEPATENTEERD

Het toestel waarmee wij werken is een diodelaser die tevens ook gebruikt wordt door dermatologen en esthetische artsen. Alle operators van Laser Boutique Rebelle hebben een “medische” opleiding gevolgd om het toestel te mogen gebruiken.

 

Het laser toestel heeft een specifiek gepatenteerd systeem waarbij het kopstuk gekoeld wordt tot -9°C. Dit zorgt er voor dat je tijdens de behandeling geen pijn zal voelen! Daarnaast heeft de kop een desinfecterende werking, met andere woorden; Heb je tijdens de behandeling last van ingegroeide haartjes? Dankzij de laser en gekoelde kop zal de irritatie sneller verdwijnen!

bbrebelle laser hair removal
Welke zones kunnen we behandelen?
Laser hair removal - proces eerste behandeling

Hoe verloopt de eerste behandeling?

Alvorens we starten met het laseren nemen we plaats in het gezelligste hoekje van het salon.

 

Elke neemt voor iedere klant écht de tijd om alles tot in de puntjes uit te leggen. Hoe werkt de laser? Wat te verwachten tijdens de sessies? Welke resultaten zijn er haalbaar?… Tijdens het intake gesprek worden ook al jouw vragen meteen beantwoord!

 

Na het intake gesprek nemen we jou mee naar onze laser studio.
Als extra service bieden wij de mogelijkheid & alle benodigdheden om uzelf op te frissen alvorens we van start gaan met de behandeling. Dit is geheel vrijblijvend en geen verplichting!

 

Afhankelijk van de te behandelende zones mag u zich uitkleden, tot op het ondergoed. Er zijn silck kimono’s voorzien, deze worden ook na iedere sessie gereinigd. 

 

Van zodra u klaar bent wordt de machine correct ingesteld door de laseroperator. Deze instellingen worden telkens in uw dossier genoteerd. Voordat we van start gaan met uw volgende sessie (na 4, 6 of 12 weken) worden de instellingen aangepast naar gelang uw behaalde resultaten.

 

Bij Laser Boutique Rebelle werken we op maat van de klant om zo de beste resultaten te garanderen!

I love shaving my legs every day said no one ever

CONTRA INDICATIES

Laserontharing kan niet toegepast worden bij:

 

 

  • Zwangere dames
  • Bij gebruik van self-tanningscrèmes
  • Bij acute & actieve psoriasis, eczeem en acné op de te behandelen zone
  • Bij gebruik van zware vitamine A preparaten
  • Bij gebruik van ROAccutane (ten vroegste 6 maanden na kuur)
  • – 18 jarigen 
BEAUTY BOUTIQUE REBELLE