MEDISCHE PIGMENTATIE

LOVE THE SKIN YOU'RE IN

Ontdek de veilige en effectieve wereld van medische pigmentatie, ook wel bekend als medische tatoeage, bij Beauty Boutique Rebelle. Onze gespecialiseerde technieken worden toegepast om littekens, striemen en vitiligo op een natuurlijke wijze te camoufleren met hoogwaardige pigmenten.

 

Medische pigmentatie is niet alleen gericht op het cosmetisch perfectioneren, maar biedt ook oplossingen voor specifieke behoeften, zoals het corrigeren van een schisis (hazenlip) en het camoufleren van brandwonden. Onze nationale & internationale opleidingen en uitgebreide kennis stellen ons in staat de nieuwste technieken toe te passen, gebruikmakend van de beste pigmenten en naalden voor optimale resultaten op jouw huid.

 

Bij Beauty Boutique Rebelle begint iedere behandeling met een grondig intakegesprek om jouw wensen en verwachtingen te begrijpen. Wij hechten waarde aan een persoonlijke aanpak en zorgen ervoor dat je volledig geïnformeerd bent over mogelijke eindresultaten en kosten vóór aanvang van de behandeling.

 

Ons op maat gemaakte pigment past zich volledig aan aan jouw unieke huid. Begrijpend dat elk litteken uniek is en bij jou hoort, stemmen wij de behandeling af op jouw specifieke behoeften en wensen. Kortom, Beauty Boutique Rebelle staat garant voor persoonlijke aandacht en hoogwaardige kwaliteit.

 

Jouw huid is onze prioriteit – Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of plan direct een gratis en vrijblijvend adviesconsult in. Elk litteken is anders, en wij staan klaar om jou de beste zorg te bieden.

PRIJS INDICATIE

Vanaf 100 cm²………………………………………..  €120

 

De prijs wordt bepaald aan de hand van cm². 
De zone wordt tijdens je gratis intakegesprek uitgetekend en berekend.

 

Een intakegesprek/adviesconsult is verplicht bij het behandelen van striae/striemen.

De prijs is incl. één touch-up na 6-8 weken.

ACCIDENTAL

0 tot 10 cm ……………………………………………….. €150

10 tot 15 cm ……………………………………………… €200

15 tot 20 cm ……………………………………………… €250

20 tot 25 cm ……………………………………………… €300

POST-OP

Keizersnede……………………………………………….. €399

Borstvergroting………………………………………….. €350

Borstverkleining (incl. tepelhof)………………… €500

Buikwandcorrectie……………………………………… €599

AM

Onderarm kleine zone………………………………… €150

Onderarm grote zone ………………………………… €250

Binnenzijde bovenbeen………………………………. €300


Alle prijzen zijn incl. één touch-up na 4-8 weken. De prijzen zijn een indicatie of richtlijn. Een intakegesprek/adviesconsult is verplicht bij het behandelen van littekens.

Vanaf 100 cm²………………………………………..  €175

 

De prijs wordt bepaald aan de hand van cm². 


De zone wordt tijdens je gratis intakegesprek uitgetekend en berekend.

 

Een intakegesprek/adviesconsult is verplicht bij het behandelen van vitiligo.

De prijs is incl. één touch-up na 4-8 weken.

NEW PASSION UNLOCKED

ONZE WAARDEN EN WAAROM

Ben je  op zoek naar een SPMU-specialiste die niet alleen een passie heeft voor het pigmenteren, maar ook voor de mensen die zij helpt?

Zoek niet verder, want bij Beauty Boutique Rebelle ben je aan het juiste adres.

 

In onze stoel hebben al talloze vrouwen plaatsgenomen voor SPMU Brows, lippen en liners. Tijdens het uren pigmenteren zijn niet alleen prachtige resultaten ontstaan, maar ook mooie en persoonlijke gesprekken. Het menselijke en empathische aspect van het pigmenteren is iets dat Elke heel nauw aan het hart ligt. Door de jaren heen hoorden we mooie, maar soms ook pijnlijke verhalen.

 

De beauty sector is er om jou mooi te laten voelen, om onzekerheden weg te nemen en jou te doen stralen. Dat gaat dan ook veel verder en dieper dan enkel mooie permanente make-up.

Om die reden besliste Elke om een nieuwe weg in te slaan. In 2023 verdiepte ze zich in medisch pigmenteren, om jou te kunnen helpen met littekens, striemen en /of vitiligo.

 

Onze SPMU specialiste, Elke, heeft meerdere opleidingen gevolgd en afgerond in de PMU wereld, zowel nationaal als internationaal. Zo heeft ze ook de opleiding ”medical camouflage” afgerond in Budapest, bij dé pionier in het vakgebied, Melinda Gaspar. Elke kan met trots haar diploma’s voor medische SPMU voorleggen.

 

Tijdens jouw behandeling draait het niet alleen om het pigmenteren, maar ook om het menselijke en empatische aspect. We luisteren naar jouw verhaal en werken samen om de beste resultaten te behalen volledig op maat van jouw huid.

 

Kan je niet langer wachten en ben je klaar om de laatste stappen te bewandelen van je genezingsproces? Benieuwd naar wat wij specifiek voor jou kunnen betekenen? 

Boek vandaag een gratis en vrijblijvend adviesconsult, want elk litteken is anders. 

Gecertificeerd, kwaliteit
& resultaat

Wanneer het pigment van je huid is verdwenen door een litteken, striem of vitiligo is medische pigmentatie een oplossing die écht werkt.

 

Met hoog kwalitatieve huidpigmenten, die speciaal ontwikkeld zijn voor dergelijke behandelingen, kunnen we jouw litteken, striem of vitiligo camoufleren.

 

De bedoeling van deze behandeling is “het litteken/de striemen/vitiligo minder laten opvallen”. De huidskleur wordt nauwkeurig nagebootst, om zo goed mogelijk de te behandelende zone te camoufleren, te verdoezelen.

 

We veranderen dus niks aan de textuur, wel aan het esthetische beeld.

 

Al onze pigmenten zijn gecertificeerd volgens de EU-richtlijnen, voorzien van een REACH-label en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Bovendien zijn al onze naalden (cartridges) zorgvuldig steriel verpakt en ontworpen voor eenmalig gebruik. Bij iedere  behandeling wordt uitsluitend gebruikgemaakt van nieuw materiaal, wat onze toewijding aan hygiëne en veiligheid benadrukt. De stalen cartridges zijn niet alleen van ongeëvenaarde kwaliteit, maar ook opmerkelijk hard, wat bijdraagt aan een optimale prestatie tijdens de procedures. U kunt vertrouwen op onze producten en diensten voor een professionele en hoogwaardige ervaring.

Medische pigmentatie

HET IS NIET MOGELIJK OM MEDISCHE PIGMENTATIE TOE TE PASSEN BIJ

 • Zwangerschap en/of borstvoeding
 • Hepatitspatiënten
 • Diabetespatiënten
 • Personen die hart- en vaatziekten hebben
 • Personen die al een zeer lange tijd bloedverdunners innemen
 • Bij gebruik van Roaccutane (ten vroegste 6 maanden na kuur)
 • – 18 jarigen
 • Bij gebruik van antibiotica 2 weken voor en/of na de behandeling
 • Bij atrofische en/of hypertrofische littekens
 • Bij keloïd weefsel
 • Bij littekens in het gezicht veroorzaakt door acné
 • Bij wijnvlekken, psoriasis
 • Bij acute & actieve psoriasis, eczeem en/of acné op de te behandelende zone
 • Bij littekens die nog veranderen van kleur
 • Bij littekens minder dan een jaar oud

FAQ

Meest gestelde vragen mét antwoord!

Ja, omdat ieder litteken, striem, vitiligo of borstreconstructie anders is plannen we een gratis intake gesprek. Op die manier kunnen we een gerichte prijs opmaken, weet je wat je mag verwachten en nemen we alle informatie samen door.

We behandelen onder andere littekens zoals:

 • na een facelift
 • na een borstvergroting of borstverkleining
 • na een keizersnede
 • na een operatie of ongeval zoals hechting of schaafwonden
 • brandwonden
 • na et verwijderen van moedervlekken
 • na een laserbehandeling
 • pigmentvlekken
 • schisislip (hasenlip)

Alles is bespreekbaar. Vind je jouw soort litteken niet meteen terug of heb je twijfels? Stuur een mail met een foto en meer info naar info@bbrebelle.com 

Het litteken moet stabiel zijn van kleur en minstens één jaar oud. 

 • Littekens die dieper in de huid liggen zoals littekens van acné,…
 • Keloïd littekenweefsel, verdikte littekens die op de huid liggen. Deze kunnen groter worden als we ze bewerken met naalden
 • Bij atrofische en/of hypertrofische littekens

Tuurlijk! De SPMU behandeling is waterproof! Je kunt dus steeds sporten en zwemmen zonder je zorgen te maken dat de pigmenten vervagen (gezien deze in de huid gebracht zijn).

BEAUTY BOUTIQUE REBELLE