SPMU EYELINER

DEEPLINER

DEEPLINER

€199,- INCL. TOUCH-UP

Deepliner, ook wel bekend als InfraLash. Deze permanente make-up behandeling accentueert de wimperrand met een subtiele liner, waarbij het nauwkeurig aangebrachte pigment tussen de wimperhaartjes je ogen natuurlijk doet opvallen. Zorgt voor een direct voller wimper effect. Ideaal voor wie niet dagelijks make-up draagt maar toch een subtiele touch aan de ogen wil geven. Bovendien kan de deepliner zowel boven als onderaan worden geplaatst, en wanneer de ogen gesloten zijn, zie je geen dikke lijn. Ervaar de verfijning van Deepliner voor een tijdloos mooie uitstraling.

BABYWING

BABYWING

€250,- INCL. TOUCH-UP

Babywing, een verfijnde deepliner die eindigt in een subtiele, ultra fijne wing. Deze look creëert een frisse oogopslag, de wing lijkt als het ware een natuurlijk wimpertje. Als jouw voorkeur uitgaat naar een kleine, elegante wing, is de babywing de perfecte keuze. 

EYE-LINER

EYE-LINER

€275,- INCL. TOUCH-UP

Een volle & intense eyeliner, met een contour die zich uitstrekt tot nét boven de wimper rand, compleet met een elegante wing. Let op, deze eyeliner is niet geschikt voor iedereen. Voor wie op zoek is naar verfijning en natuurlijke schoonheid, zijn onze liners dé perfecte keuze. Voor opvallende, extreme eyeliners raden wij aan om verder te zoeken naar een artiest die jouw stijl hanteert.

WAAROM KIEZEN VOOR PMU EYE-LINER?

Vermijd de ochtendstress met eye-liner! Ben je het beu om elke ochtend te knoeien met eye-liner, steeds opnieuw een wattenstaafje tevoorschijn te halen omdat de eye-liner net iets hoger staat dan de andere? En laten we de gevreesde panda-ogen aan het einde van de dag niet vergeten. 

Ontdek de oplossing voor al je frustraties met onze semi-permanente deepliner, babywing of eye-liner. 

Eenmaal aangebracht, ben je ‘s morgens helemaal klaar om te gaan! Kies uit zwart of bruin, hoewel wij zwart aanbevelen vanwege de langere houdbaarheid. Bye-bye ochtendellende, hallo moeiteloze look!

The rebelle style

TOUCH-UP & BOOSTS

Touch-up is inbegrepen in de prijs.

Wordt de touch-up pas na 8 weken ingepland? 

Dan wordt er €75,- aangerekend.

Tijdens de eerste afspraak worden de babywing en eye-liner telkens volledig uitgetekend. Wij raden aan om meteen voor de gewenste dikte te gaan.

Wens je tijdens de bijwerking een beetje meer dikte (0,5-1mm)? Dan is dit haalbaar.

Wens je van een deepliner naar een volledige eye-liner te gaan? Dan wordt er een suppl. aangerekend en een extra touch-up ingepland. We moeten telkens 2 maal over de gepigmenteerde zone werken.


€100,- + extra touch-up

Blijft 2 tot 5 jaar mooi in de huid, afhankelijk van je huidtype en levensstijl. Na verloop van tijd wordt de liner dof en soms grijs/blauw. Dan is het tijd voor een colorboost!

Enkel voor bestaande klanten, vanaf datum eerste behandeling.

 

€150,- Colorboost (-12 maand)

€199,- Colorboost (13-60 maand)

FAQ

Meest gestelde vragen mét antwoord!

Je kan indien gewenst een intake gesprek inplannen via onze online agenda. Een intake gesprek kost €25, maak je meteen na het intake gesprek een afspraak voor SPMU Eyeliner? Dan krijg je €25 korting op de nieuwe set. 

Indien je een afspraak inboekt voor een cover-up/kleurcorrectie is het wél nodig om eerst contact op te nemen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Voor we van start gaan nemen we een vragenlijst door zodat we 100% weten wat jouw verwachtingen, noden en wensen zijn. Eerst & vooral wordt de liner volledig uitgetekend waardoor je beter zicht krijgt op het eindresultaat. Pas na jouw volledige goedkeuring gaan we van start met de behandeling.

De SPMU Deepliner duurt 45min, SPMU Babywing 60 min en de eye-liner 60-75 min. Dit is inclusief het intake gesprek. Een touch-up duurt ongeveer 45 min, afhankelijk van het genezen resultaat.

Dankzij onze verdovende crème kan de behandeling als niet pijnlijk omschreven worden. Uiteraard blijft het een trilling en druk op je ogen waardoor het gevoel eerder als oncomfortabel kan omschreven worden. We kunnen telkens extra verdoving gebruiken indien je dat wenst. We checken tussendoor ook of alles oké is.

Ja, meteen na de behandeling zijn de ogen op z’n donkerste en heel uitzonderlijk gezwollen. Indien je last krijgt van zwelling krijg je een ice-pack mee naar huis. Deze is reeds gekoeld, er is ook voldoende tijd en ruimte om een kwartiertje te blijven liggen mocht je hier nood aan hebben. De zwelling verdwijnt na een aantal uur. Wij raden aan om ‘s avonds met een extra kussen te slapen zodat er zich zo weinig mogelijk vocht opstapelt in de behandelde zone.  Na een aantal dagen begint de liner te schilferen (korstjes) en kan het kleur lichter worden voordat het definitieve resultaat zichtbaar wordt. Reken op een twee-tal weken voordat het eindresultaat zichtbaar is. 

DAG 1-3 : De ogen kunnen een beetje last hebben van zwelling

DAG 4-10 : Er beginnen zich kleine korstjes te vormen rond de wimpers

DAG 11-18 : De huid begint zich te herstellen, dit zorgt ervoor dat je korstjes los beginnen te komen. Hier is het heel belangrijk dat je niet aan de korstjes pulkt.

DAG18-21 : (bijna) alle korstjes zijn verdwenen, het pigment is nu zeer licht in de huid

DAG 21-27 : Kleur en vorm zijn duidelijker zichtbaar

DAG 28-56 : Tijd voor je touch-up

Na je touch-up volgt hetzelfde genezingsproces, na de touch-up zal de liner perfect van kleur & vorm zijn!

Spreken we over een zeer lichte en reeds goed vervaagde deepliner? Dan is dat geen probleem. Wij zijn sowieso geen fan van te dikke liners, is dit bij jou het geval en wil je deze laten bijwerken? Dan raden wij jou aan om je vorige SPMU artiest te contacteren. Twijfel je? Stuur ons gerust een foto via info@bbrebelle.com en wij helpen jou graag verder!

Ja, bij zachte lenzen is dat geen probleem. Draag je harde lenzen? Hou er dan rekening mee dat je die tijdens de behandeling beter uithaalt voor jouw comfort. Na de behandeling kan je deze meteen terug inbrengen.

Tuurlijk! Wil je je ogen meer laten spreken tijdens het weekend of voor een feestje? Dat kan perfect, het zal ook vlotter gaan aangezien je een basisvorm hebt waarop je je kan baseren. 

Tuurlijk! De SPMU behandeling is waterproof! Je kunt dus steeds sporten en zwemmen zonder je zorgen te maken dat de pigmenten vervagen (gezien deze in de huid gebracht zijn).

Zoals bij elke cosmetische procedure zijn er enkele risico’s, waaronder infectie en allergische reacties. Het is belangrijk om te weten dat we telkens met wegwerp materiaal en in de meest steriele omgeving werken. Een infectie kan dus enkel plaats vinden indien er een slechte aftercare werd toegepast. Na de behandeling krijg je alle nodige informatie mee naar huis, de zorg die jij thuis toedient aan je SPMU brows is van groot belang in het genezingsproces en het genezen resultaat!

Ja, er zijn methoden om semi-permanente make-up te verwijderen. Hiervoor verwijzen we klanten door naar lasercentra. Dankzij ons uitgebreid intake gesprek weten we wat de wensen zijn van jou als klant. Hierdoor hebben wij tot op heden nog geen ervaring gehad met dergelijke situatie’s. Ben je echter ontevreden van oude SPMU die niet door ons geplaatst werd? Stuur ons gerust een foto via info@bbrebelle.com en wij helpen jou graag verder!

We’re here to help you! Wil je graag persoonlijk langskomen in het salon? Plan dan je intake gesprek in, deze kost €25. Maak je meteen na je behandeling je afspraak? Dan wordt de €25 in mindering gebracht.

Heb je ‘a quick question’? Stuur ons een mailtje naar info@bbrebelle.com

PRE CARE SPMU

VOOR HET PLAATSEN VAN SPMU EYELINER

AFTERCARE SPMU

METEEN NA DE BEHANDELING

2 WEKEN NA DE BEHANDELING

Volg de aftercare goed op! Hoe beter je zorgt voor je SPMU eyeliner,
hoe mooier het eindresultaat!

HET IS NIET MOGELIJK OM SPMU TOE TE PASSEN BIJ

  • Zwangerschap en/of borstvoeding
  • Hepatitspatiënten
  • Diabetespatiënten
  • Personen die hart- en vaatziekten hebben
  • Personen die al een zeer lange tijd bloedverdunners innemen
  • Bij gebruik van Roaccutane (ten vroegste 6 maanden na kuur)
  • – 18 jarigen
  • Bij gebruik van antibiotica 2 weken voor en/of na de behandeling
BEAUTY BOUTIQUE REBELLE