SKINCARE

is not a luxury, it's a necessity!

HUIDANALYSE OBSERV 520x

DE EERSTE STAP IN HUIDVERBETERING

Heb jij last van huidproblemen zoals acné, onzuiverheden of pigmentatie? Of wil je beginnen met een skincare routine, maar weet je niet precies wat je nodig hebt? Dan is een huidanalyse de perfecte eerste stap naar jouw beste huid!

 

 

Bij Beauty Boutique Rebelle bieden we de unieke Observ 520x huidanalyse aan, een wetenschappelijk onderbouwde methode die je huid diepgaand analyseert. Deze geavanceerde technologie toont niet alleen wat er aan de oppervlakte zichtbaar is, maar onthult ook de geheimen van de lagen daaronder. 

 

 

Met 9 verschillende lichtmodi en 5 gezichtsposities, brengt het Observ-toestel binnen 8 seconden een haarscherp beeld van jouw huid, inclusief UV-schade, verstopte poriën, pigmentatie problemen, actieve bloedcirculatie, hoge talgproductie en zoveel meer.

 

Met deze inzichten kunnen we een persoonlijk behandelplan en productadvies opstellen, zodat jouw huidproblemen gericht en doeltreffend worden aangepakt. 

 

Een huidanalyse duurt slechts een halfuurtje, inclusief een SKIN-ID waarin wij alle producten noteren (hoe te gebruiken, welke volgorde,…), en na afloop ontvang je meteen een e-mail met je huidrapport.

 

En het beste nieuws? Een analyse  is gratis bij aankoop van drie Medik8 producten. Plan vandaag nog jouw huidanalyse bij @beautyboutiquerebelle en zet de eerste stap naar de beste huid van je leven! 

 

 

Kom langs en ontdek hoe wij jouw huid kunnen transformeren.

MEDIK8 FACIALS

Bij Beauty Boutique Rebelle richten we ons tijdens onze gelaatsverzorging op ontspanning en reiniging van je huid.
We starten iedere behandeling met een korte analyse om de meest geschikte facial voor jou te bepalen. Voor optimale resultaten is thuisverzorging essentieel en verantwoordelijk voor 70% van het effect, terwijl wij in ons salon de overige 30% verzorgen!

DEEP HYDRATION

Een diep voedende en hydraterende facial om

een vermoeide, droge en veeleisende huid 

te herstellen. 

 

Een intensief diep vochtherstellende behandeling.

PORE REFINING

Doelgerichte resultaten en zachte exfoliatie om de poriën diep te reinigen en te verfijnen.

 

Krijg een gladdere huidstructuur met zichtbaar minder poriën.

CALMING

Zachte, kalmerende behandeling om een ontstoken, warme, gevoelige huid te behandeling zoals rosacea, actieve acné,…

CLARITY

Diepe actieve reiniging die wordt ingezet om een vette, onzuivere huid aan te pakken. 

 

Hier ligt de focus op het verwijderen van onzuiverheden.

BRIGHTENING PLATINUM

Een doel- en resultaatgerichte, age-defying behandeling. Lift, verjongt en verstevigd met krachtige verhelderende stoffen om diep te werken op pigmentatie vlekjes.

PLATINUM

Een ontspannende age-defying facial die wordt afgesloten met ons Age Defying Platinum Mask doordrenkt met Platinum voor een zichtbaar verjongde en verstevigde huid.

 

De huid ziet er meteen jeugdig en stralend uit.

WHY
Medik8?

RESULTS WITHOUT COMPROMISE

Medik8 is toegewijd aan het produceren van hoogwaardige producten voor huidverbetering, met de beste ingrediënten in de juiste concentraties voor optimale resultaten. Het merk biedt op maat gemaakte lijnen voor specifieke huidproblemen, waardoor je altijd de juiste oplossing voor jouw huid vindt.

 

Wat Medik8 echt onderscheidt, is het professionele karakter van de producten. Deze worden uitsluitend verkocht via professionele verkooppunten zoals dokterspraktijken en huidverzorgingscentra. Dermatologen bevelen Medik8 aan vanwege de bewezen effectiviteit en wetenschappelijke onderbouwing. Daarom kies je voor Medik8: voor professionele, op maat gemaakte huidverzorging met zichtbare resultaten.