SPMU BROWS

BROWS THAT LAST

€350,- EXCL. TOUCH-UP

Wenkbrauwen zijn dé accenten van jouw gelaat. Met de SPMU dusty brows of powderbrows bereik je het perfecte 

make-up effect op een naturelle manier! De SPMU brows zorgen voor langdurige, perfecte wenkbrauwen met een zachte ombré finish. Lees verder om meer te weten te komen over onze populairste behandeling en hou we uw wenkbrauwen kunnen transformeren! 

 

`What’s in it for you? Na deze behandeling heb je geen dagelijkse wenkbrauwroutine meer nodig! 

Je kan je brows uiteraard nog steeds bijwerken met make-up indien je dat wenst maar de naturelle basis zit er al mooi in dankzij de SPMU Brows.

 

 

We passen de kleurintensiteit en stijl aan naar jouw persoonlijke voorkeur. Of je nu kiest voor een zachte en natuurlijke uitstraling of een gedurfde en strakke ‘powderbrow look’, we bieden het allemaal.

 

Onze SPMU Brows zijn mogelijk voor alle huidtypes en huidskleuren, waardoor iedereen kan genieten van prachtige wenkbrauwen!

TOUCH-UPS & BOOSTS

TOUCH-UP

4-8 weken na de eerste behandeling

Tijdens het natuurlijke genezingsproces van SPMU Brows kan de kleur tot wel 70% lichter genezen. 

Daarom leggen wij grote nadruk op het belang van een touch-up sessie. Deze touch-up stelt ons in staat om eventuele aanpassingen te maken en indien gewenst de kleur nog intenser te maken. 


Hierdoor bestaat de SPMU Brows behandeling altijd uit twee zorgvuldige sessies, wat resulteert in een verbluffend en perfect eindresultaat.


Zéér uitzonderlijk is er een 2de touch-up nodig. 

Zoals bijvoorbeeld bij een cover-up/correctie behandeling.

Dit wordt telkens op voorhand besproken. Deze kan éénmalig ingeboekt worden tot 12 weken na de 1ste touch-up en bedraagt €99.

  €75,-TOUCH-UP 4 TOT 8 WEKEN

  €125,- TOUCH-UP 8 TOT 12 WEKEN

COVER-UP
/KLEURCORRECTIE

Een cover-up behandeling bestaat uit een kleurcorrectie en vormcorrectie voor nieuwe klanten die een PMU behandeling hebben laten plaatsen bij een ander salon.

 

Vooraleer je een afspraak in boekt vragen wij om contact met ons op te nemen via mail info@bbrelle.com

 

  €400,- EXCL. TOUCH-UP

COLORBOOST

Met de tijd zul je merken dat je SPMU Brows hun oorspronkelijke levendigheid verliezen en geleidelijk vervagen. Dan is het tijd voor een ‘colorboost’.Deze behandeling is beschikbaar voor klanten wiens eerste set SPMU Brows door ons is geplaatst. Na een periode van meer dan 2 jaar wordt een nieuwe set prijs aangerekend.

 

  €199,- BINNEN DE 12 MAAND

  €249,- TUSSEN 13-24 MAAND 

PRE CARE SPMU

VOOR HET PLAATSEN VAN SPMU BROWS

AFTERCARE SPMU

METEEN NA DE BEHANDELING

2 WEKEN NA DE BEHANDELING

Volg de aftercare goed op! Hoe beter je zorgt voor je SPMU brows,
hoe mooier het eindresultaat!

FAQ

Meest gestelde vragen mét antwoord!

Een intake gesprek  inplannen via onze online agenda. Een intake gesprek kost €25, maak je meteen na het intake gesprek een afspraak voor SPMU Brows? Dan krijg je €25 korting op de nieuwe set. 

Indien je een afspraak inboekt voor een cover-up/kleurcorrectie is het wél nodig om eerst contact op te nemen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Voor we van start gaan nemen we een vragenlijst door zodat we 100% weten wat jouw verwachtingen, noden en wensen zijn. Eerst & vooral worden de wenkbrauwen volledig uitgetekend waardoor je beter zicht krijgt op de vorm. Daarna bepalen we samen welk kleur het beste be jouw past. Pas na jouw volledige goedkeuring gaan we van start met de behandeling.

De SPMU Powderbrows of Dusty Ombré Brow behandeling neemt zo’n 2,5 uur in beslag. Dit is inclusief het intake gesprek. Een touch-up duurt ongeveer 90 min, afhankelijk van het genezen resultaat.

Nee, je kan het gevoel vergelijken met het epileren van wenkbrauwen. Na een eerste laag gebruiken we verdovende crème of gel waardoor de meeste klanten zelf in slaap vallen tijdens de behandeling. Just sit back and relax!

Ja, meteen na de behandeling zijn de wenkbrauwen op z’n donkerste. Na een aantal dagen beginnen de wenkbrauwen te schilferen (korstjes) en kan het kleur lichter worden voordat het definitieve resultaat zichtbaar wordt. Reken op een twee-tal weken voordat het eindresultaat zichtbaar is. 

DAG 1 : De powder brows of Dusty Ombré Brows zijn iets te donker en te groot

DAG 2-3 : Het kleur zal nu donkerder worden omdat je lichaam het pigment aan het inkapselen is

DAG 3-7 : De huid begint zich te herstellen, dit zorgt ervoor dat je korstjes begint te krijgen. Dit noemen we de ‘tijgerpistolet -fase’

DAG 8-14 : (bijna) alle korstjes zijn verdwenen, het pigment is nu zeer licht in de huid

DAG 21-27 : Kleur en vorm zijn duidelijker zichtbaar

DAG 28-56 : Tijd voor je touch-up

 

Na je touch-up volgt hetzelfde genezingsproces, na de touch-up zullen de brows perfect van kleur & vorm zijn!

Wij begeleiden jouw 100% in het kiezen van het juiste kleur voor jouw wenkbrauwen. Dankzij onze vele jaren ervaring kunnen wij aan de hand van je huidskleur, haarkleur, voorbeeldfoto’s het perfecte kleur voor jou samenstellen. Good to know, we maken telkens een mix op basis van jouw voorkeur en natuurlijke brows. Breng gerust je favoriete brow potlood of poeder mee, dan kunnen wij hiermee rekening houden!

Hou er rekening mee dat een SPMU behandeling geen invloed heeft op je natuurlijke haarkleur. We pigmenteren enkel de huid waardoor je haartjes blond blijven (groeien) over de ‘getatoeëerde’ zone. Wil je donkerder gaan dan je natuurlijk haarkleur? Dat kan, maar hou er rekening mee dat je je haartjes in de toekomst vaker dient te kleuren. Wij opteren altijd voor natuurlijke resultaten en zullen nooit intens donkere wenkbrauwen plaatsen bij zeer blonde mensen.

Tuurlijk! Wil je je brows meer laten spreken tijdens het weekend of voor een feestje? Dat kan perfect, het zal ook vlotter gaan aangezien je een basisvorm hebt waarop je je kan baseren. maar het kan minder nodig zijn omdat je al mooie powderbrows of dusty brows hebt.

Tuurlijk! De SPMU behandeling is waterproof! Je kunt dus steeds sporten en zwemmen zonder je zorgen te maken dat de pigmenten vervagen (gezien deze in de huid gebracht zijn).

Zoals bij elke cosmetische procedure zijn er enkele risico’s, waaronder infectie en allergische reacties. Het is belangrijk om te weten dat we telkens met wegwerp materiaal en in de meest steriele omgeving werken. Een infectie kan dus enkel plaats vinden indien er een slechte aftercare werd toegepast. Na de behandeling krijg je alle nodige informatie mee naar huis, de zorg die jij thuis toedient aan je SPMU brows is van groot belang in het genezingsproces en het genezen resultaat!

Ja, er zijn methoden om semi-permanente make-up te verwijderen. Hiervoor verwijzen we klanten door naar lasercentra. Dankzij ons uitgebreid intake gesprek weten we wat de wensen zijn van jou als klant. Hierdoor hebben wij tot op heden nog geen ervaring gehad met dergelijke situatie’s. Ben je echter ontevreden van oude SPMU die niet door ons geplaatst werd? Stuur ons gerust een foto via info@bbrebelle.com en wij helpen jou graag verder!

We’re here to help you! Wil je graag persoonlijk langskomen in het salon? Plan dan je intake gesprek in, deze kost €25. Maak je meteen na je behandeling je afspraak? Dan wordt de €25 in mindering gebracht.

Heb je ‘a quick question’? Stuur ons een mailtje naar info@bbrebelle.com

OUR YOUTUBE CHANNEL

ALL ABOUT BROWS

Hier kan je een aantal filmpjes terug vinden over de behandeling.

Het filmpje ”all about PMU shadowbrows” werd opgenomen in 2019.

Deze is niet 100% up-to-date (prijzen, ….). Maar u kan hier alvast meer info terugvinden!

Beauty Boutique Rebelle