SPMU LIPS

THE PERFECT POUTCH

€400,- EXCL. TOUCH-UP

Ontdek de kunst van SPMU Lippen, een verfijnde permanente make-up techniek die subtiel pigment in de lippen aanbrengt voor een egale kleur en vollere uitstraling. De lippen, als het meest vrouwelijke en sensuele aspect van het gelaat, verdienen extra aandacht.

 

Met lippigmentatie kun je niet alleen de vorm, maar ook de kleur van je lippen accentueren. Na de behandeling vervaagt de kleur geleidelijk naar een prachtig en natuurlijk resultaat.

 

SPMU Lips, ook bekend als lippigmentatie, maakt gebruik van geavanceerde technologie en precieze pigmentatie om vollere, mooi gevormde lippen te creëren met een natuurlijke uitstraling. Deze behandeling corrigeert asymmetrie, pigmentverlies en littekentjes, waardoor imperfecties vrijwel onzichtbaar worden. Geniet van de voordelen van langdurige kleur en perfecte contouren zonder de dagelijkse zorgen over make-up. Ontdek meer over de tijdloze perfectie van SPMU Lippen en laat je lippen stralen.

 

SHAPE

We starten met het uittekenen van de perfecte shape. Meteen daarna kiezen we het perfecte kleur voor jouw lippen.

CONTOUR

Na het plaatsen van een zachte contour brengen we verdovende zalf aan.

COLOR

Durf te kiezen voor een ‘te felle kleur’. 

Na genezing wordt deze veel zachter en natureller. Good to know, tijdens de behandeling kunnen wij niet praten. Neem gerust je oortjes mee en luister naar je favoriete podcast of muziek tijdens de behandeling!

HEALED

Perfecte, naturelle lippen voor 2 tot 3 jaar!

WAAROM KIEZEN VOOR SPMU LIPS?

TOUCH-UPS & BOOSTS

TOUCH-UP

4-8 weken na de eerste behandeling

Tijdens het natuurlijke genezingsproces van SPMU Lips kan het kleur tot wel 70% lichter genezen. 

Daarom leggen wij grote nadruk op het belang van een touch-up sessie. Deze touch-up stelt ons in staat om eventuele aanpassingen te maken en, indien gewenst, de kleur nog intenser te maken. 


Hierdoor bestaat de SPMU Lips behandeling altijd uit twee zorgvuldige sessies, zo kan jij genieten van het beste resultaat voor jouw lippen!


Zéér uitzonderlijk is er een 2de touch-up nodig. 

Dit wordt telkens op voorhand besproken. Deze kan éénmalig ingeboekt worden tot 12 weken na de 1ste touch-up en bedraagt €99.

  €75,-TOUCH-UP 4 TOT 8 WEKEN

  €125,- TOUCH-UP 8 TOT 12 WEKEN

COLORBOOST

Na verloop van tijd zal je merken dat je lippigmentatie of SPMU Lips hun oorspronkelijke levendigheid verliezen en geleidelijk zullen vervagen.

 

Dan is het tijd voor een ‘colorboost’. Deze behandeling is beschikbaar voor klanten wiens eerste set lippigmentatie door ons is geplaatst. Na een periode van meer dan 3 jaar wordt een nieuwe set prijs aangerekend.

 

SPMU Lips zijn langer houdbaar dan bijvoorbeeld SPMU Brows.

  €250,-BINNEN DE 12 MAAND

  €350,- TUSSEN 13-36 MAAND

PRE CARE SPMU LIPS

VOOR DE BEHANDELING

AFTERCARE SPMU LIPS

METEEN NA DE BEHANDELING

2 WEKEN NA DE BEHANDELING

OUR YOUTUBE CHANNEL

ALL ABOUT THE LIPS

In dit filmpje bespreken we alle mogelijke vragen omtrent lippigmentatie!

Volg ons YouTube channel om meer te weten te komen over bepaalde behandelingen.
Dit filmpje werd opgenomen in 2020. Prijzen, algemene info,… zijn niet up-to-date

Maar hier kan je alvast meer info vinden over de behandeling!

Beauty Boutique Rebelle

FAQ

Meest gestelde vragen mét antwoord!

Een intake gesprek  inplannen via onze online agenda. Een intake gesprek kost €25, maak je meteen na het intake gesprek een afspraak voor SPMU Lips? Dan krijg je €25 korting op je behandeling. 

Indien je een afspraak inboekt voor een cover-up/kleurcorrectie is het wél nodig om eerst contact op te nemen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Voor we van start gaan nemen we een vragenlijst door zodat we 100% weten wat jouw verwachtingen, noden en wensen zijn. Eerst & vooral worden de lippen volledig uitgetekend waardoor je beter zicht krijgt op de vorm. Daarna bepalen we samen welk kleur het beste bij jou past. TIP : Breng gerust jouw favoriete lippenstift of potlood mee! Pas na jouw volledige goedkeuring gaan we van start met de behandeling.

De SPMU Lips of lippigmentatie nemen zo’n 3u tijd in beslag, dit is incl. intake gesprek. Een touch-up duurt ongeveer 90 min, afhankelijk van het genezen resultaat en of je het eindresultaat nog veel intenser wilt. Er wordt steeds voldoende tijd voorzien voor iedere klant!

Neen, dankzij onze voorverdoving en verdovende gel is de behandeling absoluut niet pijnlijk! Sommige klanten vallen zelfs meerdere keren in slaap tijdens het plaatsen van lippigmentatie. De lip contour is het enige ‘deel’ dat zonder verdoving wordt geplaatst en deze kan als storend omschreven worden maar absoluut niet als pijnlijk. We werken zeer zacht, mocht je tijdens je behandeling nog discomfort ervaren kunnen we telkens bij verdoven. 

Ja, meteen na de behandeling kunnen de lippen gezwollen zijn. Dit is sterk afhankelijk van persoon tot persoon. We merken ook dat mensen met lipfillers sneller zwelling vertonen. Na de behandeling krijg je een ice pack mee naar huis die reeds gekoeld is. Na een aantal uur is de meeste zwelling verdwenen. Tot wanneer de velletjes zichtbaar worden zijn de lippen het donkerste qua pigment. Het lijkt alsof je een iets donkerdere lippenstift aanhebt maar het is zeker nog steeds mooi!

DAG 1 : De lippen kunnen zwellen en het kleur is te donker

DAG 2-3 : Het kleur zal nu donkerder worden omdat je lichaam het pigment aan het inkapselen is

DAG 4-10 : De huid begint zich te herstellen, dit zorgt ervoor dat je velletjes begint te krijgen. Smeer voldoende lippenbalsem tijdens deze fase en pulk NIET aan de velletjes. Geef je lippen de ruimte om te herstellen!

DAG 11-18 : (bijna) alle velletjes zijn verdwenen, het pigment is nu zeer licht in de huid

DAG 18-28 : Kleur en shape zijn duidelijker zichtbaar

DAG 28-56 : Tijd voor je touch-up

 

Na je touch-up volgt hetzelfde genezingsproces, na de touch-up zullen de lippen perfect van kleur & vorm zijn!

Wij begeleiden jouw 100% in het kiezen van het juiste kleur voor jouw lippen. Dankzij onze vele jaren ervaring kunnen wij aan de hand van je huidskleur, natuurlijke lippen, voorbeeldfoto’s het perfecte kleur voor jou samenstellen. Good to know, we maken telkens een mix op basis van jouw voorkeur en natuurlijke lippen. Breng gerust je favoriete lip potlood, balsem of lippenstift mee, dan kunnen wij onze mix hierop aanpassen.

Heb je op de dag van je afspraak een koortsblaas? Dan moeten we deze jammer genoeg verplaatsen.

Heb je in het algemeen vaak last van koortsblaasjes? Dan raden wij aan om contact op te nemen met je huisarts en een voorschrift Aciclovir te vragen. 4 dagen voor de behandeling kan je starten met de kuur en nog 3 dagen na de behandeling de pillen door nemen. Wat gebeurd er als je dit niet doet? Dan is de kans zeer groot dat je meerdere koortsblazen krijgt tijdens jouw genezingsproces, hygiëne tijdens de genezing is héél belangrijk. De lippen worden geplaatst in een steriele omgeving, krijg je alsnog koortsblazen? Dan is dit meestal te wijten aan een slechte aftercare. Zorg goed voor je lippen, dan heb je het mooiste eindresultaat!

Tuurlijk! Wil je je lippen meer extra in de ‘verf’ zetten tijdens het weekend of voor een feestje? Dat kan perfect, het zal ook vlotter gaan aangezien je een basisvorm hebt waarop je je kan baseren. maar het kan minder nodig zijn omdat je al mooie SPMU lips hebt.

Tuurlijk! De SPMU behandeling is waterproof! Je kunt dus steeds sporten en zwemmen zonder je zorgen te maken dat de pigmenten vervagen (gezien deze in de huid gebracht zijn).

Zoals bij elke cosmetische procedure zijn er enkele risico’s, waaronder infectie en allergische reacties. Het is belangrijk om te weten dat we telkens met wegwerp materiaal en in de meest steriele omgeving werken. Een infectie kan dus enkel plaats vinden indien er een slechte aftercare werd toegepast. Na de behandeling krijg je alle nodige informatie mee naar huis, de zorg die jij thuis toedient aan je SPMU Lips is van groot belang in het genezingsproces en het genezen resultaat!

Ja, er zijn methoden om semi-permanente make-up te verwijderen. Hiervoor verwijzen we klanten door naar lasercentra. Dankzij ons uitgebreid intake gesprek weten we wat de wensen zijn van jou als klant. Hierdoor hebben wij tot op heden nog geen ervaring gehad met dergelijke situatie’s. Ben je echter ontevreden van oude SPMU die niet door ons geplaatst werd? Stuur ons gerust een foto via info@bbrebelle.com en wij helpen jou graag verder!

We’re here to help you! Wil je graag persoonlijk langskomen in het salon? Plan dan je intake gesprek in, deze kost €25. Maak je meteen na je behandeling je afspraak? Dan wordt de €25 in mindering gebracht.

Heb je ‘a quick question’? Stuur ons een mailtje naar info@bbrebelle.com

Permanente make-up lippigmentatie, lip blush, SPMU Lips behandeling, in de omgeving van West-Vlaanderen o.a. Deinze, Kruishoutem, Zulte, Waregem, Izegem, Meulebeke, Oostrozebeke, Dentergem, Wielsbeke, Harelbeke, Deerlijk, Tielt & Kortrijk